Gratis…?! Ja dat kan ook!

Gratis werkboek road to succesDownload het gratis werkboek:
Een goede website start met een goed plan.

Je kúnt natuurlijk gewoon starten met het opzetten van je website. Slimmer is het om even een stap terug te doen en te kijken naar wat je nu precies wilt bereiken en hoe je dit wil aanpakken.

Download hem nu gelijk! Het is gratis en nee, je hoeft niet eens je mailadres in ruil daarvoor op te geven!

 

Tips per e-mail

Ontvang af en toe tips per e-mail via mijn gratis e-mailnieuwsbrief.

 

WordPress handleiding

Ga snel van start met je website met de gratis online WordPress handleidingen!

 

Tools voor je website!

Heb je altijd al willen weten welke tools en diensten nu écht handig zijn? Hieronder de lijst van tools die ik zelf regelmatig gebruik, doe er je voordeel mee! Overzicht tools voor je website!

 

Security checklist

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel, zo is het ook met je website. Met de hoeveelheid aanvallen op websites is het belangrijk je website goed bij te houden, zeker als deze op een populair CMS systeem als WordPress draait. Bekijk de security checklist!

 

Gratis hulp of advies nodig?

Lees mijn blog of de handleidingen sectie op mijn website, hier beantwoord ik gratis ingestuurde vragen. Zo hebben meer mensen iets aan mijn hulp. Heb je zelf een vraag? Stuur hem in via het formulier op mijn website!

Heb je geen of weinig budget en toch hulp nodig? Gelukkig zijn er online ook genoeg plaatsen te vinden waar website experts en ikzelf, als ik tijd heb, gratis vragen beantwoorden en advies geven. Het voordeel van advies geven op zulke openbare plaatsen is  dat niet alleen de vraagsteller, maar ook mensen die meelezen er iets aan hebben. Daarnaast is het natuurlijk gelijk een beetje reclame voor degene die antwoord geeft zodat mensen zien wat diegenes expertise is.