Samenwerkingen en aanraders

Zoek je een specialist op een bepaald gebied? Ik kan je de volgende personen en bedrijven van harte aanbevelen en/of werk zelf ook graag met ze samen!

Even voorstellen

Grafische vormgeving: Vink Grafische Vormgeving
Voor grafische vormgeving werk ik vaak samen met Annelies Vink van Vink Grafische Vormgeving uit Purmerend. Zij is erg goed in het vertalen van je idee naar een ontwerp. Haar stijl zou ik omschrijven als fris en vrouwelijk. Het maakt niet uit of je al een huisstijl hebt en alleen een website-ontwerp nodig hebt of nog helemaal niet weet waar je moet beginnen!

Grafische vormgeving: Hanneke de Graaf
Hanneke de Graaf heeft een unieke artistieke stijl die opvalt!

Grafische vormgeving: Sander Visser van Ligaturen
Sander Visser van Ligaturen hanteert een strakke vormgeving die in combinatie met de juiste vorm en inhoud de boodschap goed weet over te brengen. Hij is gespecialiseerd in het gebruik van de mooiste lettertypes.

Marketing & Communicatiebureau: Catch Company! 
Chantal en Caat van Catch! uit de Rijp gaan net even verder dan ontwerpen alleen. Catch! is een flexibel full service reclamebureau met visie, doortastende aanpak en groot creatief vermogen. Ze bieden een totaalpakket aan marketing en communicatie diensten; van strategie, merkpositionering, creatieve communicatie, concepten tot realisatie.

Tekstschrijvers: 
Karen van De Communicatievrouw
Renate van Sunlouw Teksten
Kim Somberg

SEO copywriting:
Nathan Veenstra van Letterzaken

Vertalingen:
House of Words biedt vertalingen in zeer veel verschillende talen en specialisaties door het grote netwerk dat dit bedrijf heeft. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en altijd een snelle reactie maken het fijn om met dit bedrijf samen te werken.

Adwords campagnes: AJS Advies
Jeroen van AJS advies kan je goed helpen met het opzetten van je Adwords campagne, gevonden worden via Google en de conversie via je website verhogen.

Bedrijfsvideo nodig?
Dan is Steven Geldof van Geldoffilm.nl de video specialist die je nodig hebt! Heeft tevens het gave project inspirerendehutspot.nl opgezet.

Overige specialisaties

Daarnaast werk ik samen met een aantal fotografen, videospecialisten, programmeurs en vertalers. Net wie nodig is om een project tot een goed einde te brengen.

Netwerken

Ben je ook op zoek naar leuke samenwerkingen? Ga dan eens naar een netwerkbijeenkomst bij jou in de buurt! Een groot deel van mijn klanten en de mensen waar ik mee samenwerk heb ik ontmoet tijdens netwerkbijeenkomsten.

Ik was zelf lid van de Club van 25 in Zaandam, maar iedere regio heeft  meerdere netwerkclubs, kijk vooral goed waar je je thuis voelt. Momenteel ben ik aangesloten bij Bites & Business, 1x in de zoveel tijd gezamenlijk eten met andere ondernemende vrouwen in inspiratie en tips uitwisselen, erg leuk.

Samenwerking gezocht

Het is prettig om regelmatig met dezelfde mensen samen te werken. Denk je dat jouw specialisme ook goed bij mijn werkzaamheden zou passen? Neem eens contact op en wie weet werken we bij een van de volgende projecten een keer samen! Vertel me waarom ik met jou zou moeten samenwerken!