Samenwerkingen en aanraders

Zoek je een specialist op een bepaald gebied? Ik kan je de volgende personen en bedrijven van harte aanbevelen en/of werk zelf ook graag met ze samen!

Even voorstellen

Grafische vormgeving: Vink Grafische Vormgeving
Voor grafische vormgeving werk ik vaak samen met Annelies Vink van Vink Grafische Vormgeving uit Purmerend. Zij is erg goed in het vertalen van je idee naar een ontwerp. Haar stijl zou ik omschrijven als fris en vrouwelijk. Het maakt niet uit of je al een huisstijl hebt en alleen een website-ontwerp nodig hebt of nog helemaal niet weet waar je moet beginnen!

Grafische vormgeving: Hanneke de Graaf
Hanneke de Graaf heeft een unieke artistieke stijl die opvalt!

Tekstschrijvers: 
– Karen van De Communicatievrouw
– Renate van Sunlouw Teksten
Kim Somberg

Marketingplan:
Jeroen van Bloei Marketing helpt je met het helder krijgen van je marketingplan én de uitvoering daarvan.

SEO:
Tree Online
– Nathan Veenstra van Optimusonline (v.h. Letterzaken)

Adwords campagnes: AJS Advies
Jeroen van AJS advies kan je goed helpen met het opzetten van je Adwords campagne, gevonden worden via Google en de conversie via je website verhogen.

Social media adverteren:
Ruud Schoen helpt je met succesvol adverteren op Facebook.
– Marlou Minten van Your Marketing Minds helpt je met marketing, Facebook adverteren, of het zelf te leren om goed in te zetten.
– Anouk van der Linden van Let’s get leads helpt je met de inzet van Activecampaign en online marketing.
– Linda Hoorn van meeronlineimpact.nl helpt met het zelf leren inzetten van social media.
– Saskia Vliek kan helpen met het zelf leren bijhouden van social media saskiavliek.nl

Vertalingen:
House of Words biedt vertalingen in zeer veel verschillende talen en specialisaties door het grote netwerk dat dit bedrijf heeft. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en altijd een snelle reactie maken het fijn om met dit bedrijf samen te werken.

Bedrijfsvideo nodig?
Dan is Steven Geldof van Geldoffilm.nl de video specialist die je nodig hebt! Heeft tevens het gave project inspirerendehutspot.nl opgezet.

IT specialisten
Voor algemene computervragen, netwerkinstellingen, etc. kun je b.v. terecht bij:
Vogelpoel Automatisering Krommenie

Overige specialisaties

Daarnaast werk ik samen met een aantal fotografen, videospecialisten, programmeurs en vertalers. Net wie nodig is om een project tot een goed einde te brengen.

Netwerken

Ben je ook op zoek naar leuke samenwerkingen? Ga dan eens naar een netwerkbijeenkomst bij jou in de buurt! Een groot deel van mijn klanten en de mensen waar ik mee samenwerk heb ik ontmoet tijdens netwerkbijeenkomsten.

Samenwerking gezocht

Het is prettig om regelmatig met dezelfde mensen samen te werken. Denk je dat jouw specialisme ook goed bij mijn werkzaamheden zou passen? Neem eens contact op en wie weet werken we bij een van de volgende projecten een keer samen! Vertel me waarom ik met jou zou moeten samenwerken!