Support nodig?

Je kunt sowieso heel veel handleidingen vinden op mijn website. Heb je daar al gekeken?

Support op afstand?

Heb je hulp nodig met de instellingen van je website en/of e-mail en wil je dat ik even met je meekijk op afstand? Daar kunnen we TeamViewer voor gebruiken. Via de links hieronder kun je het programma dat hiervoor nodig is downloaden.

Vanuit het programma krijg je een unieke ID code en wachtwoord. Wanneer je die aan mij doorgeeft kan ik op jouw PC meekijken. Uiteraard kan dit alleen tijdens onze verbinding. Wanneer de connectie gesloten wordt kan ik met die gegevens niet meer inloggen, er is telkens een nieuw wachtwoord nodig.


TeamViewer voor support op afstand
TeamViewer voor support op afstand Quick Support downloaden
 (voor Windows)
TeamViewer Quick Support (voor Mac)
Met deze link kun je het Quick Support programma downloaden van Teamviewer. Installeer het bestand en geef het ID en wachtwoord aan mij door, daarmee kan ik meekijken en indien nodig je pc overnemen.