Marjon Saft heeft in minder dan 4 weken tijd de website http://www.parelsvanverdriet.nl over mijn gedichtenbundel ‘Parels van verdriet’ opgezet. Alle essentiële informatie waar ik mijn lezers op korte termijn over wilde informeren stond er direct op. Later heeft ze op mijn verzoek meer content toegevoegd.
Sinds onze eerste prettige samenwerking vraag ik haar geregeld om mijn website te onderhouden en verder uit te werken. Het fijne van samenwerken met Marjon is dat ze niet alleen snel werkt maar ook met je meedenkt en tips/adviezen geeft die ik zelf niet zou hebben bedacht.
Marjon vraagt een betaalbare prijs voor haar service waarbij je echt waar krijgt voor je geld! Daar komt bij dat ze altijd laagdrempelig bereikbaar is voor vragen. Kortom; ik ben ontzettend tevreden over Saft Websites en kan haar zeker aanbevelen!

— Lucinda van de Ven, Linkedin

Marjon is flexibel, snel en denkt echt met je mee om de website nog beter te maken. Ze werkt klantgericht , begrijpt welke richting ik in wil en geeft daar heldere feedback op. Ook op haar website vind ik allerlei bruikbare tips. Plezierige partner!

— Diana de Boer, Linkedin

Marjon vind ik heel bijzonder in technisch als persoon. Erg kundig en vernuftig: geen wens is te groot of moeilijk voor haar. Ik vind haar erg vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en oprecht in de omgang. Kortom: lief.

— Boen Hiam Liem, Linkedin

Marjon Saft is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Met haar no-nonsense aanpak heeft ze me al een aantal maal geholpen op weg geholpen met mijn eerder door een ander bedrijf gebouwde website. Maar toen gisteravond om 23 uur het bericht kwam dat mijn website offline was gehaald, maakte ik me niet eens zoveel zorgen. Ik wist Marjon zal doen wat ze kan om dit op te lossen en dat klopte. Vanmiddag was hij alweer online na haar inzet en de zeer complete rapportage aan het hostingbedrijf. Ook zij complimenteerden mij met haar aanpak, zo zagen ze het niet vaak, maar wel graag. En dat met een knipkaart tegen zeer redelijke tarieven. Ik beveel haar van harte aan.

— Marjolijn Ankum, Linkedin

Ik heb mijn domeinnaam en hostingpakket via Marjon geregeld en de samenwerking met haar is ontzettend prettig. Ik heb regelmatig vragen gehad, die ze snel en goed beantwoord, waardoor ik direct weer verder kon gaan met mijn website. Door haar antwoorden heb ik ook weer nieuwe dingen geleerd en dat waardeer ik heel erg. Ik zou Marjon aan iedereen aanbevelen.

— Marlou Minten, Linkedin

Marjon is een Kanjer met een hoofdletter K. We vroegen haar of ze wilde helpen de website van De Poelboerderij, het bezoekerscentrum voor ons mooie Wormer- en Jisperveld, een nieuw, fris en eigentijds uiterlijk te geven. Ze zei meteen ‘ja’. Op uiterst efficiënte en prettige manier hebben we De Poelboerderij samen voorzien van een nieuwe website (kijk maar even in haar portfolio) en van een nieuwsbrief.
In de wereld van natuurorganisaties krijgen we veel lovende reacties. De systemen WordPress en Mailchimp maken dat ‘wij leken van het bezoekerscentrum’ website en nieuwsbrief eenvoudig kunnen actualiseren.

— Jos Lap Webmaster, Bezoekerscentrum De Poelboerderij

Ik heb Marjon in de loop der jaren ingeschakeld voor diverse websites. Wat opvalt is haar snelheid én haar expertise. Daarnaast is het een warme persoonlijkheid, die graag met de klant meedenkt en service hoog in het vaandel heeft staan. Ze weet ook dingen goed en begrijpelijk uit te leggen.
Op aanwijzing van Marjon heb ik de bezoekersaantallen van mijn website kunnen verhogen. Waar en wanneer ik kan, beveel ik de expertise van Marjon aan, want het is in mijn ogen echt een topper!

— Bianca van de Stadt BedrijfsBuddy, PUUR Praktisch

Marjon is geweldig! Haar service, haar praktische insteek en aanpak. Linksom, rechtsom: ze regelt het. Word ik heel blij van!
Als ondernemer ben je druk en wil je graag met professionals werken die het begrijpen. Die doen wat ze beloven. En als online ondernemer kan ik me niet veroorloven dat mijn website niet werkt. Daar hoef ik me dus geen zorgen over te maken met Marjon.

— Eigenaar, Academie voor Virtueel Assistenten

Reactie op Wordpress workshop: Je legt rustig en duidelijk uit met hier en daar wat humor. Als het me wel even te snel ging, herhaalde je geduldig de handelingen. De sfeer en de ruimte waren prettig. goed gedacht aan een grote stekkerdoos voor de laptops. We werden goed voorzien van drinken en lekkers. Dit was een mooie tijdsduur om geconcentreerd te werk te gaan en voor nu voldoende informatie op te pikken. Fijn ook om meteen praktisch aan de slag te gaan tijdens de workshop. door meteen zelf dingen uit te proberen zie je wat er gebeurt en onthou je het beter.

— Sylvia Oud van Partynanny / Workshop, maart 2013

Reactie op Wordpress workshop:
Inhoudelijk:
Interessant, praktisch, nuttig

Workshopruimte:
Praktisch knus en gezellig. Kopje koffie + koekje erbij. Prachtig.
Boven verwachting, we konden direct aan de slag.

— Willem Huisman / Workshop, maart 2013

Reactie op Wordpress workshop: Ook al worden er veel vragen gesteld en wordt er regelmatig even afgeweken van het onderwerp, toch had je een goede structuur in je verhaal. Voor mijn gevoel zijn alle belangrijke dingen besproken en duidelijk voor de cursisten. De ruimte is gezellig en functioneel en de drie uur vliegen voorbij. Prima tijdsduur. Het is ideaal om jou na te doen op eigen laptop. Zo kun je gelijk oefenen met de functies van Wordpress. Het was precies wat ik ervan verwachtte. Ga zo door!! Succes!!

— Kirsten – Kirstea, Workshop, maart 2013

Zo’n mooie #website voor me gebouwd, ben er blij mee!

— Marinda Klos – van Ekris van Dierenartspraktijk Wormer, Twitter, 23 juli 2011

Marjon is een betrouwbare, meedenkende en plezierige partner als je een website wilt laten maken, onderhouden en goed vindbaar maken. Met haar handige onderhoudsabonnement bespaart ze je bovendien tijd die jij kunt gebruiken voor je kernactiviteiten.

Cindy Neyndorff

Linkedin

Echt een feestje om met Marjon te werken. Niet alleen omdat ze mijn website in no-time klaar had, en daarbij zowel de technische kant als ook het ontwerp voor haar rekening nam – en dat scheelt in de kosten en het gedoe! Maar zeker ook omdat ze een fantastisch mens is en altijd vrolijk. Fijne bijkomstigheid is dat ze haar handleiding zo weet te schrijven, dat zelfs ik hem graag doorlees!

Linda Hovius

Linkedin

Marjon Saft en Annelies Vink hebben de website muditacoaching.nl voor me gebouwd. We hebben elkaar een paar maanden terug op de Open Coffee bij Brevent ontmoet en de samenwerking ging vrij snel van start.

Het zijn twee hele leuke en vooral flexibele dames die lekker met me meegedacht hebben in het hele proces. De lijnen waren kort, overleg verliep snel, wijzigingen dezen ze niet moeilijk over, echt girlpower die twee samen! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan ze van harte aanbevelen.

Annelies van der Gulik – Mudita Coaching

mei 2012

Marjon Saft is een websitebouwer die goed kan luisteren. Ik heb meerdere projecten met haar gedaan. Ze kan goed bouwen, goed meedenken, ze is flexibel en bovenal prettig om mee te werken.
Een webbouwer met verstand van marketing en zoekoptimalisatie. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Annelies Vink, Vink Grafische Vormgeving

juni 2012