Website laten bouwen – Webdesign

Je wilt een (nieuwe) website, maar er is zoveel mogelijk dat je bijna niet meer weet waar je moet beginnen… Herkenbaar? Laat mij de technische rompslomp van je website maar voor je regelen!

Samen brengen we de benodigde functionaliteit in kaart en ik zorg ervoor dat de basis degelijk en zoekmachinevriendelijk wordt neergezet. Later kun je makkelijk zelf aan de slag met de inhoud!

Het resultaat: een website die staat als een huis!

Complete professionele website vanaf € 2.205,- *

 

Alle ingrediënten voor een succesvolle website

Je moet het maken van een website een beetje zien als het bouwen van een huis. Als de basis goed is kun je er heel wat jaren mee vooruit, en kun je de site later ook makkelijk uitbreiden met allerlei extra’s. Standaard worden de volgende functies  geleverd omdat ik deze belangrijk vind, ze horen bij de basis!

Professioneel ontwerp
Je krijgt hiervoor een volledig maatwerk ontwerp in samenwerking met een professionele vormgever zodat de website precies de door jouw gewenste unieke sfeer uitstraalt.

Veiligheid
WordPress onveilig? Niet als je het goed aanpakt. Ik zorg dat de basis veilig neergezet wordt en als je na afloop voor een onderhoudspakket kiest blijft dit ook zo.

Klantgericht en overzichtelijk
Belangrijkste doel is dat je potentiële klant snel vind wat hij of zij zoekt op je website. Ik help je met het opzetten van de structuur.

Inhoud plaatsen
Ik plaats de door jou aangeleverde inhoud voor je zodat je hier geen omkijken naar hebt. Daarbij help ik je gelijk om deze zo optimaal mogelijk te plaatsen en geef indien nodig suggesties voor verbetering. Ik schrijf de teksten niet voor je, maar kan je wel in contact brengen met een tekstschrijver als je dat prettig vindt.

Zoekmachinevriendelijk
De techniek is zo opgezet dat zoekmachines de inhoud goed kunnen lezen. Inclusief handige tool die je helpt de inhoud te optimaliseren.

Makkelijk in onderhoud
De website wordt gemaakt met het CMS systeem WordPress en het thema Divi. Hierin kun je makkelijk zelf teksten wijzigen, foto’s toevoegen of nieuws en acties op je website plaatsen! Je kunt ook makkelijk zelf mooie pagina lay-outs maken zoals landingspagina’s.

Voor alle apparaten en systemen geschikt (responsive ontwerp)
Geschikt voor alle moderne apparaten en systemen. Zo passen alle websites zich aan de schermgrootte aan, zodat je een andere weergave krijgt als je op je mobiel of je grote beeldscherm kijkt, het zogenoemde responsive ontwerp.

Fotogalerij / Portfolio mogelijkheid
Je kunt heel makkelijk een overzicht van je laatste projecten in een fotoalbum of portfolio toevoegen.

Contact formulier / Nieuwsbrief aanmelding
Geef je bezoekers de mogelijkheid om makkelijk contact met je op te nemen via de website en/of zich aan te melden voor je nieuwsbrief. Dit is ook mogelijk in een pop-up systeem.

Zoekfunctie
Heb je veel inhoud op je website? Dan kan een zoekfunctie een handige toevoeging zijn om je bezoekers snel te laten vinden wat ze nodig hebben.

Social media knoppen
Knoppen naar je social media profielen en/of knoppen om je informatie te delen via social media.

Klantervaringen / Testimonials
Een belangrijk onderdeel van je site, daarom kun je op een makkelijke manier klantervaringen toevoegen.

Routekaart
Een interactieve routekaart zodat mensen makkelijk kunnen zien waar je gevestigd bent en hoe ze daar kunnen komen.

Geen doodlopende links
Als je al eerder een website had zullen de webadressen (URL’s) misschien iets anders worden, ik zorg ervoor dat de oude URL’s doorgestuurd worden naar de nieuwe zodat niemand op een dode link terechtkomt.

Webstatistieken
Wanneer je website eenmaal online is wil je natuurlijk wel zien wat bezoekers op je site doen (of juist niet) zodat je op basis daarvan je website verder kunt verbeteren. Ik voeg daarom Google Analytics en Google Webmaster Tools voor je toe.

Extra toevoegingen

Misschien wil je iets anders of extra mogelijkheden. Een meertalige website? Extra functies?

Webshop functionaliteit vanaf € 350,-
Bij de webshop o.b.v. het WooCommerce systeem zitten de benodigde webshop- en betaalfunctionaliteiten inbegrepen. Ook betaling via iDeal is mogelijk.

Meertalige mogelijkheid vanaf € 275,-
Een meertalige website laat je klanten kiezen tussen verschillende talen.

Neem eens contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

* Complete website van € 2.450,- Bij vooruitbetaling ontvang je 10% korting.