Website laten bouwen – Webdesign

Je wilt een (nieuwe) website, maar er is zoveel mogelijk dat je bijna niet meer weet waar je moet beginnen… Herkenbaar? Laat mij de technische rompslomp van je website maar voor je regelen!

Samen brengen we de benodigde functionaliteit in kaart en ik zorg ervoor dat de basis degelijk en zoekmachinevriendelijk wordt neergezet. Later kun je makkelijk zelf aan de slag met de inhoud! Het resultaat: een website die staat als een huis!

Overzicht webbouw – webdesign pakketten

Voor ieder budget heb ik een pakket samengesteld. Hieronder een indicatie van de mogelijke websitepakketten:

Basis website vanaf € 750,-

Met de basis website heb je alles wat je nodig hebt om goed van start te gaan met je online bedrijfspresentatie.

Ik bouw deze website op basis van een bewezen succesvolle lay-out. Het ontwerp pas ik aan jouw huisstijl, kleuren en lettertype aan.

Ik plaats de door jou aangeleverde inhoud voor je zodat je hier geen omkijken naar hebt. Daarbij help ik je gelijk om deze zo optimaal mogelijk te plaatsen en geef indien nodig suggesties voor verbetering. Ik kan je ook in contact brengen met een tekstschrijver als je dat prettig vindt.

Pro website vanaf € 1.750,-

Naast de genoemde opties van de basis website krijg je daarbij een volledig maatwerk ontwerp in samenwerking met een professionele vormgever zodat de website precies de door jouw gewenste unieke sfeer uitstraalt.

Webshop vanaf € 1.250,-

Bij de webshop o.b.v. het WooCommerce systeem zitten de benodigde webshop- en betaalfunctionaliteiten inbegrepen. Ook betaling via iDeal is mogelijk.

Alle ingrediënten voor een succesvolle website

Je moet het maken van een website een beetje zien als het bouwen van een huis. Als de basis goed is kun je er heel wat jaren mee vooruit, en kun je de site later ook makkelijk uitbreiden met allerlei extra’s. Standaard worden de volgende functies in alle websitepakketten geleverd omdat ik deze belangrijk vind, ze horen bij de basis!

Makkelijk in onderhoud
De website wordt gemaakt met het CMS systeem WordPress. Hierin kun je makkelijk zelf teksten wijzigen, foto’s toevoegen of nieuws en acties op je website plaatsen!

Zoekmachinevriendelijk
De techniek is zo opgezet dat zoekmachines de inhoud goed kunnen lezen. Inclusief handige tool die je helpt de inhoud te optimaliseren.

Klantgericht en overzichtelijk
Belangrijkste doel is dat je potentiële klant snel vind wat hij of zij zoekt op je website. Ik help je met het opzetten van de structuur.

Voor alle apparaten en systemen geschikt (responsive)
Geschikt voor alle moderne apparaten en systemen. Zo passen alle websites zich aan de schermgrootte aan, zodat je een andere weergave krijgt als je op je mobiel of je grote beeldscherm kijkt, het zogenoemde responsive ontwerp.

Fotogalerij mogelijkheid
Je kunt heel makkelijk een overzicht van je laatste projecten in een fotoalbum toevoegen.

Contact formulier
Geef je bezoekers de mogelijkheid om makkelijk contact met je op te nemen via de website.

Zoekfunctie
Heb je veel inhoud op je website? Dan kan een zoekfunctie een handige toevoeging zijn om je bezoekers snel te laten vinden wat ze nodig hebben.

Social media knoppen
Knoppen naar je social media profielen en/of knoppen om je informatie te delen via social media.

Klantervaringen
Een belangrijk onderdeel van je site, daarom kun je op een makkelijke manier klantervaringen toevoegen.

Routekaart
Een interactieve routekaart zodat mensen makkelijk kunnen zien waar je gevestigd bent en hoe ze daar kunnen komen.

Geen doodlopende links
Als je al eerder een website had zullen de webadressen (URL’s) misschien iets anders worden, ik zorg ervoor dat de oude URL’s doorgestuurd worden naar de nieuwe zodat niemand op een dode link terechtkomt.

Webstatistieken
Wanneer je website eenmaal online is wil je natuurlijk wel zien wat bezoekers op je site doen (of juist niet) zodat je op basis daarvan je website verder kunt verbeteren.

Zelf aan de slag

Nadat de basis online staat kun je zelf ook gemakkelijk aan de slag met de inhoud. Bij alle websitepakketten ontvang je 60 minuten supporttijd na oplevering (via het strippenkaartsysteem) zodat je mijn hulp waar nodig in kunt schakelen.

Meer wensen?

Misschien wil je iets anders of extra mogelijkheden. Een meertalige website? Extra functies? Of misschien heb je een heel nieuw idee in gedachten?

Neem eens contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Ik ben van 12 t/m 27 augustus 2017 op vakantie! Sluiten

Pin It on Pinterest

Share This