Vanaf juli ben ik vaker in Berlijn dan in Nederland en werk ik niet meer met een bezoekadres. Je kunt me het beste bereiken via e-mail, Skype/Facetime of telefoon.

Tel / What’s App / Telegram / Signal / Facetime:
+31 (0)6 – 51 64 21 63
(het vaste 088 telefoonnummer is hierbij ook gelijk vervallen)

E-mail: marjon@saftwebsites.nl
Skype gebruikersnaam: marjon.saft

Bereikbaarheid

Ik heb mijn telefoon regelmatig een paar uur uitstaan om geconcentreerd te kunnen werken of wanneer ik een afspraak met iemand heb.

E-mailcontact heeft daarom mijn voorkeur vanwege de efficiëntie, zo hoeven we elkaar niet te storen tijdens andere werkzaamheden.

Soms is telefonisch overleg wel handig, dan plannen we een tijdstip dat ons allebei uitkomt. Via deze link kun je direct een afspraak in mijn agenda inplannen.

Spoed?
Een vraag of probleem met haast? Bel of app me dan! Wanneer ik op dat moment net even niet bereikbaar ben, stuur me een app of SMS, dan neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact op.

Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter