Regelmatig iets nieuws plaatsen op je website geeft je bezoekers vertrouwen dat ze met een actief bedrijf te maken hebben, daarnaast waardeert Google websites die regelmatig bijgewerkt worden beter dan websites waar nooit iets nieuws te vinden is.

Inspiratie nodig voor nieuwe inhoud van je website? Denk eens aan:

  • nieuwe producten / medewerkers / ontwikkelingen in de branche
  • (branche) evenementen waar je verslag van kunt doen
  • een “case study”: leg uit hoe heb je een bepaald probleem voor een klant hebt opgelost
  • tips en advies uit je vakgebied
  • kijk eens waar concullega’s over schrijven voor inspiratie (maar geef daarna uiteraard wel jouw eigen unieke draai aan het onderwerp)
  • vraag je klanten wat ze graag willen weten en doe verslag van jouw antwoord aan hen
Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter