Het goede doel van 2016 staat ook al weer vast, ik ga Stichting Pole Position helpen! Zij maken het bezoeken van sportwedstrijden voor iedereen mogelijk, een mooi initiatief dat ik graag ondersteun!

Wilco van Gelder, voorzitter Stichting Pole Position:
Hoewel wij op dit moment tevreden zijn over onze website zijn er altijd zaken die verbeterd kunnen worden. Het is daarom ontzettend fijn dat Marjon Saft al haar expertise en technisch inzicht in wil zetten om de website nog professioneler en beter te maken. De website is voor velen de 1e kennismaking met de stichting en die 1e indruk moet goed zijn. Om dit te realiseren is de website het komende jaar in de goede en vertrouwde handen van Marjon waar wij haar ontzettend voor willen bedanken.

Marjon Saft, eigenaresse Saft Websites:
Een mooiere maatschappij begint bij jezelf en alle beetjes helpen vind ik. Om als ondernemer ook een bijdrage te leveren kies ik ieder jaar één goed doel uit om te ondersteunen op websitegebied. Toen ik Wilco afgelopen jaar ontmoette en van de stichting hoorde vond ik het gelijk een ontzettend mooi initiatief. Het is toch prachtig als iedereen kan genieten van sportwedstrijden, ongeacht eventuele beperkingen? Omdat het goede doel voor 2015 op dat moment al was ingevuld moest het even wachten, maar voor 2016 is de keuze al vroeg gemaakt. Ik heb er nu al zin in om de stichting te gaan helpen met hun online presentatie!

Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter