Ik zoek iemand die hetzelfde doet als ikzelf. Zijn we dan concurrenten? Of juist samenwerkingspartners? Het is net hoe je het wilt zien, ik zie het liefst als dat laatste.

Ik wil namelijk ook wel eens op vakantie zonder altijd bereikbaar te moeten zijn en sluit ook niet uit dat ik wel eens ziek kan zijn. Om het voortbestaan van mijn bedrijf dan wel te waarborgen zou het fijn zijn een of meerdere samenwerkingspartner(s) te vinden waar ik op kan vertrouwen op momenten dat ik zelf even niet aan het werk wil of kan. Uiteraard kunnen we deze afspraken ook wederzijds maken, zodat jij zelf ook eens ongestoord weg kunt gaan.

Het gaat vooral om werkzaamheden die regelmatig terugkomen, zoals onderhoud en bijvoorbeeld plaatsen van nieuws of versturen van nieuwsbrieven.

Wat moet je kunnen?

  • Onderhoud plegen aan WordPress websites, zoals back-up maken en updates uitvoeren
  • Inhoud plaatsen en/of aanpassen op WordPress websites
  • Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp / Lay-out wijzigingen doorvoeren in dit systeem
  • Support bieden bij instellen van e-mail bij klanten in mailprogramma’s zoals Outlook, Apple Mail, etc.
  • Spoedeisende problemen met websites oplossen, b.v. wanneer er iets fout is gegaan met onderhoudsupdates of werkzaamheden die iemand zelf gedaan heeft, of wanneer een website gehackt is.

Iedereen is natuurlijk uniek, dus kun je slechts een deel van de werkzaamheden hierboven? Dat kan ook, laat me dan weten voor welke taken ik jouw naam evt. kan noemen bij afwezigheid.

Wat heb ik te bieden?

Je kunt zelf met de klant afspraken maken over de vergoeding wanneer ik alleen je naam noem.

Als het gaat om werk wat normaal gesproken binnen mijn onderhoud zou vallen krijg je de spoedeisende werkzaamheden per uur uitbetaald. Dit kun je gewoon aan mij factureren. Vooraf maken we afspraken over een maximaal aantal uur waarvoor geen overleg nodig is, heb je meer tijd nodig dan doen we dat in overleg.

Wanneer het nodig is het website onderhoud voor een bepaalde periode bij te houden krijg je daarvoor een vast bedrag per maand per website.

Hoe pakken we dit aan?

Stuur mij een e-mail via marjon@saftwebsites.nl met daarin de motivatie waarom jij de ideale persoon bent om mijn samenwerkingspartner te worden. Ik neem daarna contact met je op en wanneer het past kunnen we (online) kennismaken. 

Jouw locatie is voor mij overigens niet van belang, ik werk zelf vooral vanuit Berlijn dus contact zal sowieso voornamelijk online plaatsvinden.

Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter