Het internet is ontworpen om websites onderling te laten linken met elkaar. Maar natuurlijk wijzigt er ook regelmatig het een ander online. Ik raad je daarom aan om eens in de zoveel tijd je links even na te lopen, zowel binnen je eigen site als de links die je op jouw website naar andere websites hebt staan.

  • Werken ze allemaal nog naar behoren?
  • Geen links naar dode pagina’s?

Dit soort onderhoud zorgt voor blije bezoekers en wordt gewaardeerd door zoekmachines.

Handige tools om dit te checken:

 

Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter