Vanwege een samenloop van zakelijke en privΓ© activiteiten ben ik de periode van vrijdag 21 juni t/m zondag 14 juli minder bereikbaar en aan het werk dan normaal. Houd daarom rekening met wat langere reactietijden dan je gewend bent. Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor je geduld!

Het begint allemaal met WordCamp Europe (internationaal samenkomen van professionals die met WordPress als CMS systeem werken) op 21 juni welke dit jaar in Berlijn gehouden wordt. Dat kan ik natuurlijk niet missen als WordPress liefhebber met Berlijn als 2e woonplaats tegenwoordig πŸ™‚

De week daarna heb ik een paar dagen weg met concerten van Rammstein en Muse gepland met een vriendin. Dan ben ik kort daarna op 2 juli jarig, met wederom een concert van Rammstein maar dan met m’n allerliefste vriend πŸ™‚ Hier heb ik super veel zin in!

Daarna wordt het erg druk met spullen inpakken en verhuizen, want m’n huis is weer verkocht! Ik heb inmiddels te horen gekregen dat alles definitief rond is dus ik kan nu eindelijk spijkers met koppen slaan. Hoogste tijd om die fase echt helemaal af te ronden.

Tussendoor heb ik nog wat tijd nodig voor dokters/fysiobezoekjes want ik ben helaas ook nog steeds geblesseerd πŸ™

En last maar zeker niet least wil ik natuurlijk m’n familie en vrienden regelmatig zien. Zolang we van elkaar kunnen genieten vind ik het heel belangrijk om hier genoeg tijd voor vrij te maken, hoe druk het ook is.

Anyway, drukke weken dus voor de boeg. Niet heel handig dat alles zo samenvalt in dezelfde periode, maar het leven laat zich niet altijd plannen, dat is me weer heel duidelijk geworden. Ik probeer tussendoor zoveel mogelijk gewoon te werken, maar hoop op je begrip als daar gedurende deze weken soms even wat minder tijd voor is.

Deel deze pagina via:
Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter