Een van de meest ondergewaardeerde onderdelen op SEO-gebied: de optimalisatie van afbeeldingen. Veel webmasters laten deze taak liggen, de mens is nu eenmaal snel gemakzuchtig. Des te meer reden om het zelf wel goed te doen, zo maak je meer kans om goed gevonden te worden in Google. In dit blog lees je waarom het nu eigenlijk zo belangrijk is en vind je een handleiding om de afbeeldingen op je site zelf te optimaliseren!

Lees het complete artikel op hét marketingblog Marketingmed.nl!

Laat de kans om hier gevonden te worden niet liggen:Gevonden worden in de Google afbeeldingenindex!

Deel deze pagina via:
Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter