Privélessen websitetechniek en online promotie

Wil je leren hoe je zelf je website kunt onderhouden en bijvoorbeeld zelf nieuws plaatsen? Of misschien doe je dit al een tijd zelf en wil je juist leren wat die gegevens in Google Analytics je precies vertellen. Als je met 100% aandacht wilt leren hoe je hier zelf mee aan de slag kunt is een privéles echt iets voor jou!

Voorbeeldonderwerpen

Onderstaande onderwerpen zijn voorbeelden waar je les over kan gaan. Je kunt ook zelf een programma naar wens rondom deze onderwerpen (laten) samenstellen.

Privéles WordPress website onderhouden

Je website is opgeleverd in WordPress en je wilt graag leren hoe je de website zelf makkelijk bij kunt houden? Ik leer je hoe je teksten, afbeeldingen en video’s in je website plaatst en aan kunt passen en de specifieke website functies zoals links toevoegen.

Privéles Gevonden worden: zelf je website beter vindbaar maken

Wil je leren wat je zelf kunt doen om je website beter vindbaar te maken? Hoe ziet Google jouw website eigenlijk? Tijdens deze workshop zoekmachine optimalisatie neem ik je mee in de wereld van zoekmachines zodat je met praktische tips jouw website zelf leert verbeteren!

Privéles e-mail nieuwsbrief maken

Klanten aan je binden, daar zorg je voor door regelmatig contact te houden. Een van de manieren waarop je dat kunt doen is door e-mail nieuwsbrieven te versturen. Wil je zelf je eigen nieuwsbrief of E-Zine kunnen versturen? Dat leer je tijdens deze workshop!

Privéles Google Analytics: Meer dan alleen het aantal bezoekers

Gebruik je Google Analytics nu alleen om te zien hoeveel bezoekers er op je website geweest zijn en wil je nu eindelijk wel eens weten wat je nog meer uit die brei van informatie kan halen? Leer het in deze workshop en gebruik de informatie om je website te verbeteren!

Maatwerk programma privéles

Iets anders leren? Kan ook! Misschien ben je vormgever en wil je graag iets meer leren over de techniek achter de websites? Of je bouwt zelf al aan je eigen website maar wilt net nog iets meer de puntjes op de i zetten? Geef aan wat je graag leert op het gebied van websites maken, onderhouden of online promotie en ik stel een maatwerk lesprogramma voor je op.

Locatie

Ik heb een ruimte voor maximaal 2 personen bij mij op kantoor in Wormer, iets boven Amsterdam.

Er is genoeg gratis parkeergelegenheid in de buurt en er is een busstation op loopafstand (dichtstbijzijnde NS station is Wormerveer).

Algemene informatie

Koffie, thee en water staat voor je klaar.

Indien nodig krijg je een handleiding en eventuele andere ondersteunende documenten per e-mail toegezonden.

Investering

Graag hoor ik op tijd van te voren welke onderwerpen je graag wilt bespreken zodat ik de les kan voorbereiden. Wanneer je het complete programma van de voorbeeldonderwerpen wilt volgen heb je een les van 2 uur nodig.

De 1 op 1 privéles sessie kun je boeken via mijn strippenkaartsysteem. Houdt bij een (voor mij) nieuwe website rekening met +/- 1 extra uur voorbereidingstijd zodat ik de achterkant van je website alvast kan bekijken voor aanvang van de les. Zo komen eventuele problemen op tijd boven water, heb ik alvast een beeld van hoe je website is opgezet en kan ik je beter helpen tijdens de les.

De datum van je 1 op 1 les bepalen we in overleg, en is indien gewenst ook in te plannen in de avonduren en/of op zaterdag.

Bonus: Je mag gratis iemand meenemen voor dit bedrag (bijvoorbeeld je zakenpartner, tekstschrijver of vormgever) zodat je daarna makkelijk samen met het project verder kunt. Voorwaarde is wel dat jullie beiden voor hetzelfde project komen. Voor 2 verschillende projecten is het tijdsbestek vaak te kort.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.