Hosting en domeinnaamregistratie

Heb je een hostingpakket voor je website nodig en wil je graag één contactpersoon voor al je websitediensten? Dat kan! Sinds kort bied ik hosting aan in samenwerking met een betrouwbare hostingpartij. Zo heb je de voordelen van een persoonlijk aanspreekpunt gecombineerd met de kracht van een ervaren hostingbedrijf. Ik werk hiervoor samen met RealHosting.

Domeinnaam registreren?

De kosten per domeinnaam verschillen per extensie, bekijk de mogelijkheden via deze tool.

Type hieronder de gewenste domeinnaam en zie of deze nog beschikbaar is. Daarna kun je kiezen om deze met of zonder hosting te bestellen.

Welk hostingpakket moet ik kiezen?

Het Basis pakket is geschikt voor de meeste bedrijfswebsites. Een goede start, met alles wat je nodig hebt inbegrepen. Het Plus pakket is ideaal wanneer je net wat meer eisen aan je hosting stelt. Bijvoorbeeld als je een website hebt die veel bezocht wordt, een grote webshop, of als je wilt dat wat zwaardere plug-ins zoals OptimizePress lekker draaien. Het Professional pakket is voor grote of zware websites, of als je veel e-mailopslagruimte wilt gebruiken.

Verder is het handig te weten dat je altijd makkelijk kunt upgraden als dat nodig is.

Eigen uitgaande mailserver?

Een eigen uitgaande mailserver is soms handig voor je mobiele telefoon of als je vaak op locatie aan het werk bent. Zo hoef je niet steeds de mailserver instellingen te wijzigen.

Overstappen?

Zit je al bij een ander hostingbedrijf en wil je overstappen naar hosting bij mij? Geen probleem, de verhuizing van je website regel ik gratis voor je. Het bijbehorende mailadres kun je direct gebruiken via webmail.

Wil je dit mailadres ook binnenhalen via Outlook of Mac Mail e.d.? Of had je al eerder een mailadres dat gekoppeld is aan je domeinnaam en wil je alles overzetten? Het opslaan en opnieuw instellen van je e-mail kun je zelf doen, wil je hier hulp bij dan is dit mogelijk voor een tarief van € 65,- per uur of middels de strippenkaart.

Liever andere hosting?

Hoewel het fijn werkt als je de hosting bij mij onderbrengt ben je uiteraard altijd vrij in je keuze van een hostingbedrijf. Let echter wel op dat je een partij kiest die de juiste prijs- / kwaliteitsverhouding voor jouw website kan bieden. Heb je twijfels of vragen over dit onderwerp naam gerust contact op!