www.dutchmodelinfo.nl is te koop!

Dutch Model Info website WordPress

Waarom? Ik had zelf al langer geen tijd meer voor de website en had het beheer daarom een aantal jaar geleden overgedragen aan Ghislaine. Zij heeft de taak om de site te runnen met veel enthousiasme opgepakt en ik ben ontzettend trots hoe ze dit allemaal opgepakt heeft.

Toch heeft zij inmiddels ook andere dingen aan haar hoofd en kwam de site steeds meer op een zij-spoor te staan. Zonde, vinden wij, daarom hopen we dat iemand er verder mee wilt gaan!

Wat is Dutch Model Info?

Sinds 2000 bevat deze site alle informatie voor beginnende modellen!  Doel was een onafhankelijke bron van informatie te zijn zodat startende modellen sneller hun weg vinden, en ze te behoeden voor de minder leuke kanten die soms voor komen.

De site trekt al langere tijd veel bezoekers. Sinds 2007 wordt dit via Google Analytics bijgehouden en is te zien dat het gemiddeld rond de 25.000 bezoekers per maand ligt. En dat terwijl de site niet heel actief onderhouden werd. Ik weet zeker dat dit nog beter kan wanneer de site goed onderhouden wordt, met leuk actueel nieuws, en interviews e.d.

Veel van dit verkeer komt binnen via Google en andere zoekmachines:

Heb je interesse om de site / domeinnaam over te nemen?

Als je interesse hebt krijg je van ons het volgende:

  • Domeinnaam
  • Website back-up bestand zodat je zonder data-verlies gewoon verder kunt gaan met de site
  • Beheer Facebookpagina
  • Beheer Twitter account

De website is offline sinds 18 augustus 2018 dus wacht niet te lang!

Doe een leuk bod waarmee je Ghislaine en mij blij maakt, we zien het dan als bedankje voor het werk en de inzet die we al die tijd in de site gestoken hebben.

Meer weten? Neem contact op via marjon@saftwebsites.nl / 06- 51 64 21 63

  • Ik verstuur af en toe tips voor je website per e-mail, leer mee en blijf groeien met je website!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.