Een nieuw jaar staat weer voor de deur, welkom 2020 🙂

Ik wens jou het allerbeste voor je bedrijf en natuurlijk ook privé. Dat je dromen uit mogen komen door er hard en doelgericht aan te werken en dat je een goede gezondheid hebt en houdt (toch het belangrijkste wat er is heb ik me afgelopen jaar zeker weer gerealiseerd).

Ik heb er zin in op deze 1e werkdag van het nieuwe jaar en heb een paar goede voornemens gemaakt. Zo wil ik b.v. iedere dag voordat ik me laat leiden door de waan van de dag eerst in ieder geval 1 belangrijke taak uitvoeren die een project of mijn eigen bedrijf een goede stap voorwaarts brengt.

Ik heb tenslotte nog wat praktische tips voor jouw bedrijf en website om een goede start in 2020 te maken:

Nieuw BTW nummer
In Nederland hebben we vanaf 1 januari een nieuw BTW nummer gekregen van de Belastingdienst. Erg goed vind ik, want de oude nummers waren bij eenmanszaken zeer privacygevoelige data. Ik ben dan ook erg blij met deze wijziging en heb op mijn website en in mijn boekhoudprogramma vanmorgen gelijk het BTW nummer aangepast.

Denk jij er zelf ook even aan of geef je mij een seintje als je wilt dat ik het als strippenkaart werkzaamheid uitvoer?

Copyright jaartal
Heb je onderaan je website een &copy teken met jaartal staan? Dan is dit een goed moment om dit aan te passen. Sommige bedrijven geven de voorkeur aan het huidige jaar (soms wordt dit ook automatisch al aangepast), andere bedrijven geven de voorkeur aan het 1e jaar dat ze bestonden t/m het huidige jaar. Wat je voorkeur ook is, check het even op je site en verander het indien nodig. Niets staat zo ‘out-of-date’ als een website met onderaan Copyright: 2014 😉

Heb je bij mij een WordPress onderhoudspakket afgesloten? Dan wijzig ik dit deze maand tijdens de normale onderhoudsronde ook gelijk voor je.

Check je prijzen
Een nieuw jaar, een goed moment om eventueel een prijswijziging door te voeren. Veel prijzen gaan langzaam omhoog, alleen al door de normale inflatie. Als je jouw prijzen niet op tijd mee verhoogt kan het zijn dat je winstmarge op een gegeven moment steeds kleiner wordt. Dit wil je natuurlijk niet om de continuïteit van je bedrijf niet in gevaar te brengen.

Ook deze wijziging op je website kun je natuurlijk aan mij uitbesteden als strippenkaart werkzaamheid.

Ik hoop dat ik je hiermee wat tips heb kunnen geven om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. Heb jij nog verdere ideeën wat we als ondernemers absoluut niet mogen vergeten bij de start van dit nieuwe jaar? Laat het gerust weten in de reacties hieronder!

Ik wens je een superstart in het nieuwe jaar!

Deel deze pagina via:
Marjon Saft
Je hoeft de techniek van je website niet helemaal alleen te doen. Als online professional of VA ben je veel met je website(s) bezig. Er zijn momenten dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zeker als het gaat over de techniek en het onderhoud.

Website struggles leveren frustratie op en verslinden je kostbare tijd. Hoe heerlijk is het dan als je aan kunt kloppen bij iemand met veel kennis en ervaring van WordPress en andere online tools. Iemand die zelf al heel veel geprobeerd heeft en daardoor sneller met een oplossing kan komen?

De afgelopen 8 jaar heb ik ruim 200 klanten mogen helpen, waaronder veel VA's die mijn hulp ook inschakelen voor websites van hun klanten. Dus loop je vast op een technisch probleem bij een website? Laat mij je project weer in beweging brengen.

Stuur me een mailtje met je website uitdaging en ik laat je weten of en hoe ik je kan helpen. Let's FIX it!
Marjon Saft on FacebookMarjon Saft on InstagramMarjon Saft on LinkedinMarjon Saft on Twitter